quinta-feira, 3 de fevereiro de 2011

Zucchini Hors d'ouvres

1 California Avocado
1 Teaspoon Fresh Garlic Juice
1 Teaspoon Dulse Flakes
1/2 Teaspoon Oregano Flakes
1/2 Teaspoon Sweet Basil Flakes
Young Zucchini, Sliced
Cherry or Grape Tomatoes, Sliced



Mash avocado in a medium sized bowl. Add fresh garlic juice, oregano flakes and sweet basil flakes and blend well. Slice tomatoes and zucchini. Spread zucchini out on a platter and spoon avocado mixture onto the slices. Place a slice of tomato (or other vegetable) on top and sprinkle with dulse flakes. May be served with sprouted grain bread or crackers.


Fonte e fotos: Alive and Weel Live

Sem comentários:

Direitos do Leite da terra

Todos os direitos reservados. Nenhuma parte poderá ser reproduzida, de forma alguma, sem a permissão formal por escrito do seu autor, excepto as citações incorporadas em artigos e ou postes com os devidos créditos